Heldbred dig selv for kræft


I næsten alle bøger jeg læser er der historier om mirakuløse helbredelser for kræft og der er faktisk udgivet flere bøger på dansk om disse helbredelser (udover den store mængde på engelsk)

Jeg har samlet en oversigt over disse danske bøger til en bekendt som har fået kræftdiagnosen inden for den sidste måned og som nu er i terminalfasen. Men hun var ikke vildt interesseret. Jeg har derfor måttet erkende, at det kun er dem, der selv søger helbredelse, som vil være åbne overfor det. Derfor lægger jeg nu listen på nettet i tilfælde af, at der er andre der kan have glæde af den. 🙂

Bøger om kræft

Følgende bøger har fanget min opmærksomhed:

T. C. Campel: The China Study
En kæmpeundersøgelse af 880 mio indbyggere i Kina viste, at der var store udsving i antallet af dødelige sygdomme alt efter hvilket område de boede i. Det førte til “The China Study”, som undersøger, hvad der udgør forskellen for 6400 mennesker fra 280 regioner. Undersøgelsen har fokus på kræft og dens afgørende resultat er, at man kan “tænde” og “slukke” for kræft ved at tilføje eller fjerne animalsk protein – især er mælk en stor synder, men også fedtholdigt kød. Bogens klare anbefaling er at gå over til plante-baseret kost.

Charlotte Gerson og Morton Walker: The Gerson Therapy, 2006.
Denne terapi helbreder alle former for sygdomme, men de er specifikt blevet kendt for at helbrede kræft. Især de typer kræft, hvor kemoterapien ikke er indledt eller har været mildere. De har etableret “The Gerson Institute” non-profit organisation, med tilknyttede klinikker. Mange patienter, som har opholdt sig der, kommer tilbage med mirakuløse fortællinger om helbredelse. I Europa ligger der “The Gerson Health Center” i Ungarn. Hvis man ikke har råd til at rejse efter det har de udgivet en “Home-package“, hvor man kan gøre alt selv. De anbefaler dog, at det sker i samarbejde med en lokal ekspert i Gersons terapi

Brandon Bays: Rejsen.
Hun helbredte sig selv for en tumor på størrelse med en baskedbold i maven på bare 6 uger.
Denne bog er fantastisk læsning med masser af metoder til helbredelse af faktisk taget alt.

Andreas Mortiz: Kræft er ikke nogen sygdom. 2011
En bog skrevet af lægen, som også helbredte sig selv for kræft.

Martin Brofman: Alt kan heales.
Forfatteren helbredte sig selv for dødelig kræft allerede i 1975.

Anita Moorjani: At dø for at leve.
Forfatteren levede i 4 år med dødelig lymfekræft, men helbredte sig selv på dødslejet.

Tina Lodskou: Når Kræften rammer, 2004.
Tina fik kræft som 29 årig og fortæller åbenhjertligt om, hvordan hun kom igennem det. Nu 20 år efter rejser hun rundt og holder foredrag det.

En god henvisning fra Susanne Demant – tak for det:
Jane Plant: Plant dit liv i dine hænder.
Forfatteren fik brystkræft 5 gange og fik til sidst kun 5. mdr. at leve i. Hun undersøgte en masse med kræft og fandt at svaret lå i kosten og livsstilen. 15 år efter er hun stadigvæk rask og mange er blevet helbredt med hendes metoder.

I forhold til maden kan jeg også anbefale dig at læse Vibeke Amdisen: Glæd og Glade med Raw Food.
Du behøver ikke at spise Raw Food for at læse den, men det er masser af tekst og mange steder har hun beskrevet hvilket madvarer man skal undgå ved kræft og hvilke der er gode ved kræft. Rådene er i hvert fald værd at følge.

Trine Helgerud m.fl.: Fra kræft til kraft, 2014
Historien om 8 personers forskellige vej til helbredelse fra kræft.

Kelly A. Turner er aktuel  med “nøgler til spontan helbredelse. 9 afgørende faktorer, der kan afgøre alt”. Hun har forsket i, hvorfor nogle blev helbredt tilsyneladende uhelbredelig kræft og andre ikke. Det har resulteret i 9 punkter, som er:

  1. at ændre kosten radikalt
  2. at tage kontrol over eget helbred
  3. at følge sin intuition
  4. at bruge urter og kosttilskud
  5. at give slip på undertrykte følelser
  6. at øge positive følelser
  7. at tage imod social støtte
  8. at opnå dybere spirituel kontakt
  9. at have gode grunde til at leve

Cash Peters har udgivet bogen “Tro flytter bjerge”, som indeholder en del gode råd og forskningsmæssige velbegrundede henvisninger til løsninger kræft. Blandt de bedste er henvisningen til:
– Gurkemeje som kræfthæmmende (s. 87)
Helbred dig selv – Essiac te (s.137-139), som har hjulpet mange
– Den positive forskning i ulovlige stoffers gode effekt. (f.eks. cannabis og hampeolie s.140)

Cash Peters lægger også vægt på statistikken med at kun 2% af dem som får medicinsk behandling har en fordel, mens de resterende 98% ofte får et kortere liv. Samtidigt gentager han flere gange at kræft er kroppens besked til dig om at kroppen er overbelastet og i panik og at du derfor skal ændre dit liv (s.59) –  kosten, motion, tankesæt osv..

Artikler om Kræft

Kreatinin:
Patra et. al. “A short review on creatine-creatine kinase system in relation to cancer and some experimental results on creatine as adjuvant in cancer therapy“, som skriver at Kreatin modvirker kræft. Derudover skriver de at man længe har vidst at methylglyoxal modvirker kræft

Arginin: Ifølge flere undersøgelser kan aminosyren Arginin begrænse kræftvækst og vækst af svulster. Nogle få undersøgelser går dog i mod de mange positive resultater, hvorfor nogle læger  holder sig fra at give arginin. F.eks. viser en undersøgelse at mange tumorer ikke fungerer i forhold til Arginin, hvorfor tumoren henter Arginin udenfor cellen, for at kunne blive ved med at vokse. Derfor mener artiklen, at begrænsning af arginin fx. med koffein MÅSKE kan hjælpe mod tumorerne.


Rygter – Gode råd – om kræft

Derudover var der en fin tråd på Facebook den 21. januar 2014 i en nu lukket gruppe med gode råd til kræftramte. Rådene var følgende:

– Cannabis oil (Cannabis er ulovlig i Danmark, hvorfor alle kommentarer med salgshenvisninger på denne blog slettes)
– MMS (Skulle dræbe kræftceller i kroppen) – The Mineral Miracle Solution – http://mmsforhealth.com/
– EFT – udvidet Metamedicin
– Besøg “John of God” i Brasilien (weforyou)
– Reconnective healing
– Prananadi.dk. Tibetansk healingsmetode uden krav om betaling.
– Auyerveda
– Facial reflex terapi
– Læs evt. Louise Hays Helbred dit Liv og følg hendes anvisninger. Det er vigtigt at finde ud af, hvilke ubevidste tankemønstre, der ligger til grund for sygdommen.

En anden tråd fra den 1. marts 2015 i den lukkede gruppe om drømmetydning anbefales det at kontakte Michael Ærø, som bor tæt ved Roskilde/Hedehusene. Han har helbredt sig selv for uhelbredeligt “Fransk Rosen” og Lymfekræft. Ifølge tråden findes der videoer på YouTube med ham. Samme tråd gør opmærksom på, at man på nettet skal søge efter “METAmedicinere”

Andre steder er jeg stødt på følgende:

– 200 Qg selen skulle halvere kræfttilfælde ifølgde et jubilæums tidsskrift fra DSOM s. 12. Se også i bogen “Kræft er ikke nogen sygdom”
– Overdosing af C-vitamin har kræfthæmmende effekt iflg. Iom. Dette er noget som støttes af DSOM. og Sundforskning skriver også om at store mængder C-vitaminer kan heldbrede kræft
– tilsvarende skulle op til 500 mg jod kunne helbrede for brystkræft (iflg. Barbara Wren og bogen “The Iodine Cricsis)
Sukker styrker kræftcellerKræft trives kun i et surt miljø. Hold derfor din krop basisk. (På samme link findes en opskrift til selv at dræbe kræftceller)

Når man snakker om, hvad man hører, så skulle “Arne- månens søn” i Horsens også kunne helbrede kræft.

Personlige historier om kræft

Jeg er begyndt at støde på personlige historie om helbredelse fra kræft på nettet. Se følgende:

– Jessicas helbredelse fra brystkræft med grøntsager

Generelt

Derudover har Gregg Braden i sin bog “Den guddommelige matrix” henvist til et center  USA (Californien?) som arbejder med at helbredt kræft efter den metode som de to grundlæggere fandt, da de helbredte sig selv for kræft. Jeg kan ikke lige finde stedet nu – men det er måske værd at lede efter, hvis du gerne vil til centret

Barbara Wren henviser også til kræft i sin bog “Vågne Celler”. Her fortæller hun at Max Gerson og Dr. Derry anvender jod som en del af deres velykkede kræftbehandling (s. 259). Blandt de mere eksotiske forslag har hun en tarmskylning med kaffe, som Gersoninstituttet bruger til at afskaffe giftstoffer, når tumorer nedbrydes (s. 218)

Slutteligt er jeg meget glad for Gill Edwards: Bevidst medicin, som jeg tror kan hjælpe de fleste. Men hun har ikke kun eksempler på kræft, idet bogen gå efter en bredere målgruppe og gerne vil helbrede alle 🙂

Bruce Lipton beviser også i sine bøger grundlaget for, at kræft kan helbredes (Se f.eks. Intelligente Celler eller The HoneyMoon Effect)

Se mere om mine egne teorier

Se også min egen plan og teori for min egen helbredelse eller andre af mine sider f. eks. Metoder til selvhelbredelseMetoder til selvudviklingGode bøger samt og måske min side om selvhelbredelse

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*