Helbred dig selv for scelerose og andre autoimmune sygdomme

Kommentarer lukket til Helbred dig selv for scelerose og andre autoimmune sygdomme

Bogen, The China Study af T. C. Campel beskriver en kæmpeundersøgelse af 880 mio indbyggere i Kina, som viste, at der var store udsving i antallet af dødelige sygdomme alt efter hvilket område de boede i.

Det førte til “The China Study”, som undersøger, hvad der udgør forskellen for 6400 mennesker fra 280 regioner.

Undersøgelsen har fokus på kræft, men omtaler også flere andre alvorlige sygdomme, som på samme vis er påvirket af de regionale forskelle. Resultatet af undersøgelsen er, at det er maden og de regionale forhold, som er afgørende for om en sygdom går i udbrud eller ej.

Multiple Scelerose og andre autoimmune sygdomme

I forhold multiple scelerose og andre autoimmune sygdomme beskrives der resultaterne af mange forskningsartikler, der blandt andet viser, at der er flere udbrud af sygdommen på den nordlige halvkugle end mod syd. Undersøgelserne er nået frem følgende:

  1. D-vitamin er afgørende. Indtag af D-vitamin har vist sig at kunne stoppe sygdommen.
  2. Fjern al mættet fedt og erstat det gerne med omega3 fedt fra fisk.
  3. Et af de afgørende resultat i forhold til kræft er, at man kan “tænde” og “slukke” for kræft ved at tilføje eller fjerne animalsk protein – især er mælk en stor synder, men også fedtholdigt kød. Dette resultat holder også i forhold til scelerose og andre autoimmune sygdomme. Dvs. fjern animalsk protein. Dette kan sagtens erstattes med protein fra varieret plantebaseret kost.Bogens klare anbefaling er at gå over til plante-baseret kost.

Husk – Jeg er ikke længe. Denne side er alene min læsning og forståelse af bogen. Det er muligt, at en læge vil komme frem til en anden konklusion.