Den skjulte blomst


Jeg skriver sjældent om den spirituelle side af min færd mod helbredelse. Dette er egentlig forunderligt eftersom  min spirituelle udvikling også er en vigtig del i min helbredelse.

Her tænker jeg f.eks på at troen på at det kan lade sig gøre er afgørende – og denne tro er det kun muligt at opnå, hvis man også er klar til at give slippe (på gamle ting) og lade nye ukendte ting komme til. Denne overgivelse kan være svær, men bestemt en mental befrielse som har gjort meget godt for mig.

I dette blogindlæg vil jeg lægge op til overvejelser.

Som bekendt anvender jeg meget drømmetydning, da drømmene er vores adgang til det underbevidste og dermed også vores vejleder i hvad vi skal arbejde med for at blive raske.

Lige da vi var flyttet ind i vores hus for anden gang i 2008 drømte jeg om en smuk gul blomst med noget rødt på bladene.  Jeg tydede dengang drømmen som at jeg skulle plante denne blomst i haven og gik i gang med at lede efter den. Jeg fandt den dog aldrig.

Sidste år flyttede min mand nogle gule blomster, som var i haven da vi købte huset. I år er de muteret – netop til blomsten fra min drøm.

Dvs. Den var i vores have hele tiden. Den var bare skjult.
Jeg havde ikke behøvet at lede efter den.
Jeg havde den allerede.

Jeg ser dette som en metafor på at vi har allerede det som vi søger.

Vi skal ikke søge udenfor os selv, men inde hos os selv.
– og måske dukker det først op, når vi er helt afslappet og har opgivet at lede.

image

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*