Derfor går det så godt 2


I min færd mod helbredelse har jeg Jeg lige fået lavet en vitamintest hos lægen. Det bragte mig tilbage til de gamle papirer og jeg fik lavet en samlet oversigt over alle mine test.

Kalium var den, som havde forandret sig mest. Den er steget kraftigt.

Det tyder på at Dr. Gerson har ret. Det vigtigste er få væskerne til at løbe rigtig. Dette flow fåes ved at fjerne salt fra maden, så ikke fylder cellen op og trækker vand til cellen. Kalium skal om natten skubbe dette natrium ud af cellen. Om dagen forløber det omvendt.

Den forhøjede værdi af Kalium i blodet viser, at mere kalium er blevet frigivet. Hvilket i mine øjne viser, at der er kommet gang i transporten ind og ud af cellen. Natrium er kun steget en smule, hvilket kun viser en lille fremgang. Men det er trods alt en fremgang.

I Hein og Reske-Nielsens artikel om vores familie fortæller de om to andre forskerteams, som i en anden sygdom, myotubular myopathi, har fundet ophobning af klor og natrium i cellerne samt for lidt kalium. De tolker det til, at der er noget galt med pumpen, som skal transportere det igennem cellevæggen.

Jeg ser på det dog på den modsatte måde. Det er ikke pumpen, der er noget galt med. Det er bevægelsen i væskerne, der får transporten ind og ud af cellen til at virke.

Dvs. Jeg skal sørge for at at få transporten i gang ved at få væskerne i flow. Dvs. blodet og lymfen.

Igen gode tegn. Barbara Wren har sagt, at forudsætningen for at få kroppen helbrede er at hydreringen fungerer.

Allerede i min barndom har jeg haft tal, der viste dehydrering. Dvs. at min krop allerede da var syg.

Tallet for 2015 er faktisk det bedste siden første måling i 1982. Dvs. det går meget bedre med min hydrering.

Dermed er der nogle tekniske tal på, som viser at teorierne bag den madplan jeg er på holder idet den får gang i væskernes flow, som er det centrale 🙂

Category: Fysisk helbredelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*