En hurtigere metode til at lave lydfiler


På min færd mod helbredelse benytter jeg mig af at lave lydfiler, som omprogramener min underbevidst. Det gør jeg efter Bruce Liptons foreskrifter, hvilket jeg har skrevet om i følgende indlæg:

1. Sådan finder du dine overbevisninger
2. Sådan formulerer du nye overbevisninger
3. Sådan ændrer du dine overbevisninger

Dette er en meget grundig og effektiv tilgangsvinkel, men der findes også en anden og lettere metoder. Flere forfattere har nemlig beskrevet, hvorledes vores følelser forårsager forskellige sygdomme i kroppen.

Sammen med en veninde kiggede jeg disse bøger igennem og det gik op for mig, at jeg endnu ikke er færdig med at bearbejde med alle mine områder. I nogle af bøgerne står der direkte, hvilket nye formuleringer man kan bruge. Det er så dejligt let.

I andre bøger er der angivet, hvad der er problemet i din overbevisning ved forskellige sygdomme. Det er faktisk også let, da jeg formulerer den positive udgave af sætningerne.

Den lille snak med min veninde resulterede i, at jeg få dage efter havde lavet en ny lydfil. Grundlaget var opslag i bøgerne om muskler, kronisk sygdom, fødder og lymfe. Det gav nogle ret gode sætninger.

Den lydfil lavede i starten af februar efter Bruce Liptons meget grundige metode, og jeg har været meget glad for den. Men det var en lettelse af lave denne nye fil, da det gik så hurtigt. Jeg brugte vel 3 timer på forberedelsen og en time til indtalingen. Det var noget helt andet.

Den nye lydfil fungerer rigtig godt og jeg er sikker på, at jeg bliver lige så glad for den, som for den gamle.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*