En stor pille at sluge


Hvad man ikke gør for at blive rask….

Nu har jeg endelig fået anskaffet alle de piller vitamindoktoren sagde jeg skulle tage. Og nu sidder jeg ved morgenbordet og kigger på dem. Det virker helt uoverkommeligt at få det ned.

image

Det virker forkert. Jeg tror på at min krop selv kan klare det og så fylder jeg den med vitaminpiller.

Jeg tror at jeg tømmer det store lager jeg har købt ind. Mærker efter om det gør en forskel. Og så går jeg over til at få vitaminer via frisk juice Istedet. Det mærkes helt forkert at indtage dette pillebjerg.

Jeg bliver nødt til at fortsætte med selen og c-vitamin for at fjerne kviksølvdampene fra mine tænder og i depoterne, men resten må jeg kunne klare på andre måder. Nemlog med god kost og grøntsagsjuice.

 

Se mine andre blogindlæg om forløbet efter mit besøg hos vitamindoktoren
Besøg hos en vitamindoktor, en stor pille at slugeFærre vitaminpillerC-vitaminforløbet
Der kommer hele tiden nye indlæg til, så holde øje med det nyeste (C-vitaminforløbet), som kommer til at vise fremad til kommende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*