Et lille tilbageslag – husk at lytte til kroppen Lone!

2

Det har bare gået så godt på min vej mod selvhelbredelse her på det sidste. Det er blevet nydt stort.

Men i torsdag gik det galt. Jeg blev ramt af svimmelhed og kvalme. Først efter tre dage med ekstraordinært meget søvn var jeg ovenpå igen.

Det kan have været min krops første forsøg på at skabe feber i mange, mange år, hvilket er gode tegn, da jeg så er har fået givet energi til det.
Omvendt kan det skyldes nakkespændinger og deraf-følgende øjenproblemer pga. for meget arbejdet, hvilket ikke er så gode tegn.Slutteligt kan det skyldes den store afgiftning som jeg har lavet den sidste tid.

Jeg har nemlig i et par uger laver ekstrem meget afføring. Måske 4 – 5 gange normalt.
Det følte jeg var unormalt, hvorfor jeg konsulterede Barbara Wren om sagen. Hun blev glad og sagde, at det var gode tegn på, at jeg afgiftede.Jo mere jo bedre. Det viste bare at kroppen tømte ud.

Interessant er det, at jeg kan lugte på min urin, når jeg afgifter. Det lugter som penicillin. Det har jeg ikke hørt om andre der kender til….

Pointen er, at jeg tror, at jeg har brugt for meget energi både til træning og afgiftning. Det sker samtidigt med stress på arbejdet og alt for travle weekender.
Kroppen bare ikke kan følge med. Når kroppen har for lidt energi begynder den at lukke ned. Først med kolde fingre og tæer, senere med andre gener, som f.eks. hudproblemer, tarmproblemer osv.
Jeg tror, at min krop har givet mig svimmelhed for at sikre sig, at jeg slappede lidt af. Det var jeg jo nødt til for at få mere energi til den store udrensning, der foregår.

Jeg er faktisk ret stolt. Min krop sendte mig en besked og jeg lyttede. Nu er min opgave at sætte farten lidt ned.
Jeg er simpelthen gået for hurtigt frem. Og min krop har fortalt mig, at det skal ændres.

Tusind TAK til min kære krop for det 🙂

Category: Energi

TAG

2 responses

 1. Kirsten siger:

  Kære Lone
  Pas nu rigtig godt på dig selv.
  Jeg håber ikke det er min opgave der gør din krop træt og svimmel.
  Kh. Kirsten

 2. Kære Kirsten. Det er bare mange ting, som skal være færdige på samme tidspunkt. Din opgave er kun en lille – men vigtig del 🙂

  Pointen er her, at min krop betaler en pris for at have gang i for mange ting med en deadline. Pointen er også at kroppen advarer mig om det.

  Det er så min opgave at lytte og finde ud af, hvordan jeg løser problemet 🙂

  Kh, Lone

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*