Færre vitaminpiller


Der er utroligt, hvad en sådan proces for at blive rask ikke kan lære én.

I bund og grund tror jeg på kroppens evne til at helbrede sig selv og på dens evne til at optage de vitaminer den har brug for.

Alligevel går jeg til vitamnindoktor og kommer hjem med en hel bunke vitaminer jeg skal tage. Kroppen kan slet i klare det. Den bliver træt og jeg får ondt i maven og leverer tynd afføring. En proces med helbredelse via maden, som har kørt godt i tre måneder, er helt kørt af sporet.

Jeg må erkende at det er forkert at lave så mange ændringer på én gang.

Først skar jeg derfor kraftigt ned på de nye piller, således jeg kun tog selen mod kviksøkvdampene fra mine plomper i tænderne, c-vitamin til at fjerne kviksølv, som har deponeret sig i mine organer og slutteligt muslingeolien, da det alligevel var næste skridt i min madplan, at få mere olie ind i maden for at fjerne kulden i kroppen.

Derudover tager jeg en mulitvitamin (Maximum), et b-vitaminkompleks, som er godt til min sygdom samt jod (blæretang), som er godt til at hjælpe forbrændingen i gang – og derfor også godt mod kulden.

Samlet så det nu sådan ud

image

Lidt færre vitamninpiller end for et par dage siden. Men de kraftige mavesmerter fortsatte, så jeg droppede ogås muslingeolien og c-vitaminen. Personligt tror at det er de store mængder c-vitamin fire gange om dage som har givet smerterne. Men lad os nu vente og se. Heldigvis er jeg nu nede på følgende

image

Det er noget mindre en for fem dage siden, hvor det så sådan ud.

image

Resten må vente og så afprøver jeg det én af gangen – eller måske slet ikke…..

Se mine andre blogindlæg om forløbet efter mit besøg hos vitamindoktoren
Besøg hos en vitamindoktor, en stor pille at slugeFærre vitaminpillerC-vitaminforløbet
Der kommer hele tiden nye indlæg til, så holde øje med det nyeste (C-vitaminforløbet), som kommer til at vise fremad til kommende indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*