Find de gode ting :)


På min egen vej mod helbredelse har jeg endnu en lille dejlig historie.

Jeg er nemlig i Stockholm i Sverige for at deltage i en konference via mit arbejde. Jeg tog en dag for tidligt af sted for at se det berømte Vasa-skib.

image

Det blev til en fantastisk dag, hvor jeg var den tredje sidste, der forlod museet. Det var så stort at se skibet, men det er ikke denne blogs fokus.

Mit fokus her er, at jeg hen over dagen gik omkring 5,5 km uden at lægge mærke til det. Mange af disse skridt var på trapper, da Vasa-skibet i højden dækker 7 etager. Først midt på dagen begyndte jeg, at tage elevatoren.

Dette kunne i sig selv være succes-historien for dette indlæg, men det er det ikke – for det har I hørt før.

Succes-historien er at jeg på trapperne arbejdede intenst med at sætte min højre for korrekt og hæve korrekt. Det blev bedre og bedre i løbet af dagen. Det føltes bare så godt.

Dette er et lille fremskridt med foden, og det er gode tegn til trods for at jeg har lang vej endnu, i arbejdet med den.

Pointen er at jeg har en fantastisk krop og en fantastisk fod, der stødt arbejder frem mod helbredelse. Og pointen er at jeg hjælper min  krop ved at se, mærke og glædes over hver eneste lille fremskridt – uanset hvor stort eller lille dette fremskridt er.

For det er et fremskridt – og det er alt sammen i den rigtige retning.
Og det glæder mig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*