Følelsen af at være kraftfuld


I min rejse mod at helbrede mig selv huskede jeg en dag en gammel historie.

Det var for ca. 20 år siden, mens jeg stadigvæk studerede. En meget nær ven sagde til mig efter jeg ved et uheld havde knækken en isterningebakke, at det var underligt. Jeg havde muskelsvind, men samtidigt var jeg i stand til at ødelægge de underligste ting.

Det kunne jeg ikke svare på dengang, men da jeg genkaldte mig historie kom jeg til at tænke på, at når jeg ødelægger disse ting tilfældigt, så er sker det, år jeg virkeligt kæmper. Jeg lægger simpelt al hvad jeg har af kræfter i – uden at forsøge at styre dem. Og så er det, at det at enten sker der ingenting eller også knækker det jeg forsøger at åbne.

Jeg kan let genkende den følelse i kroppen med virkeligt at prøve og give al kraft i mig. Det er en rar, men også anstrengt følelse.

Det der gik op for mig var, at min ven havde ret. Der er jo masser af kraft i mig. Jeg giver det bare ikke lov til at komme til udtryk bevidst. Underbevidstheden holder det nede. Derfor prøvede jeg til varmtvandstræning at finde den ovennævnte følelse frem igen.

Mens vi trænede i vandet tænkte jeg på, at der var masser af kraft i mig og jeg genkaldte mig følelsen. Det havde et fantastisk resultat. Jeg har aldrig arbejdet så hurtigt før eller blevet ved så længe. Det var fantastisk.

Jeg forventede naturligvis unormale smerter bagefter, men de kom ikke. Istedet fløj jeg euforisk af sted. Jeg var så glad bagefter. Jeg håber virkeligt, at andre får mulighed for at prøve, hvordan det er.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*