Følelser gør en forskel


Jeg er i min færd mod helbredelse gået i gang med at spise rawfood, som klart forøger min energi. Jeg er blevet glad for Vibeke Amdisens kogebøger og hun skrev også en del om helbredelse. Således skriver hun på side 13 i bogen “Raw fast food” følgende  om et ophold på Hippocratew Health Institute i Florida:

Raw food-kosten var en vital og integreret del af programmet, men det var mindst ligeså meget de mentale og følelsesmæssige forandringer og ændringer,  folk undergik og foretog, som virkeligt transformerede dem

Dette fik mig til at tænke på mit sidste indlæg om holdninger. For det er jo ikke kun holdninger det drejer sig om. Det er også følelsen.

Noget jeg kender på nærmeste hold. Jeg er nemlig begyndt at mærke et afsæt i mine fødder og ben – en vidunderlig følelse som jeg ikke har kendt før.  Og jeg jagter denne følelse, som et lille barn der stormer fremad, mens det holder fast i sin mors fommelfingre.

Jeg er som dette barn og jeg elsker følelsen af at kunne sætte af. Så jeg øver, og øver mig. Bare fordi følelsen er så skøn.

Og gennem denne følelse får jeg den træning mine muskler har brug for 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*