Glæde som smertestiller


Efter en fantastisk weekend med masser af spændende oplevelser og foredrag, har jeg ændret denne blog til at omhandle helbredelse. Og her kommer endnu et tip:

I den forløbne uge har jeg været ekstra hård ved min krop træningsmæssigt. Det kom derfor som en overraskelse for mig, at jeg slet ikke havde lagt mærke til de sædvanlige smerter. Først da min fysioteraput begyndte at trykke gik det op for mig, hvor ondt min krop havde det.

Det undrerede mig, men min fysioterapeut forklarede, at det var meget naturligt. Når man var så glad som jeg har været den forløbne uge, så er det typisk at man ikke mærker smerterne. Glade mennesker lægger nemlig ikke mærke til smerterne i samme grad som andre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*