Helbred dig selv for Scelerose og andre autoimune sygdomme


Bogen The China Study af T. C. Campel beskriver følgerne af en kæmpeundersøgelse af 880 mio indbyggere i Kina, der viste, at der var store udsving i antallet af dødelige sygdomme alt efter hvilket område de boede i.

Det førte til “The China Study”, som undersøger, hvad der udgør forskellen for 6400 mennesker fra 280 regioner. Undersøgelsen har fokus på kræft, men kommer også med resultater fra mange andre sygdomme. Et af den er 2 afsnit om Muliple Scelerose og andre autoimune sygdomme.

Ved disse sygdomme beskrives, hvordan det er typiske i de nordlige områder, mens sygdommene ikke ses så meget mod syd. Der refereres til flere forskningsartikler, som beskriver følgende:

  1. D-vitamin og sollys er afgørende. Tilskud af D-vitamin kan direkte stoppe sygdommenes udvikling.
  2. Mættet fedt er et stort problem. Det skal fjernes fra kosten og der vil være stor effekt.
  3. Sidste vigtige resultat er det animalske protein – især fra mælken. Ligesom i forhold til kræft, så er det afgørende, at man kan “tænde” og “slukke” for kræft ved at tilføje eller fjerne animalsk protein.Bogens klare anbefaling er at gå over til plante-baseret kost. Du kan sagtens få al den protein du har brug for via plantebaseret kost.

Category: Ernæring

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*