Helbred dig selv

1

Det er min filosofi, at når vi bliver syge indeholder kroppen et kæmpe potentiale til at helbrede sig selv.
Det er vores egen opgave at støtte kroppen med denne selvhelbredelse.

Jeg mener, at vi skal “vende det om” i forhold til generel praksis.
Dvs. at vi i stedet for at behandle symptomet, skal behandle den bagvedliggende årsag.

Det betyder at helbredelse ikke er noget, som kommer udefra.
Det er noget man selv vælger at arbejde for.

Typisk skal man både have rettet op på kroppens biokemiske tilstand samt have ændret i overbevisninger og følelser.

Kroppens skal støttes ved at give den et energioverskud, men der skal også arbejdes med den mentale side af helbredelsen. Den nyeste forskning og epigenetikken viser nemlig, at vores mentale og fysiske miljø har meget større indflydelse på sygdom og hvordan sygdomme kan helbredes end vi oprindeligt har troet.

For at kunne helbrede sig selv er det af afgørende betydning, at du er overbevist om, at det kan lade sig gøre. Ikke på et ukendt tidspunkt ude i fremtiden, men at du er overbevist om at du kan blive helbredt her og nu.

Når man går i gang med at helbrede sig selv er der mange områder man skal arbejde med på én gang. Dette har jeg illustreret således:

Helbred dig selv

Overordnet er mit primære mål at få min krop til at anvende det raske gen som jeg har fået i undfangelsesgave af min far istedet for at bruge det syge gen, som jeg har fået fra min mor.

Jeg har mit arbejde siden 2011 fokuseret på disse punkter:

  1. Mentalt: Overbevisninger og følelser
  2. Kroppens biokemi – at få væskerne til at flyde korrekt
  3. Maden
  4. Motion

Alt sammen noget, som har virket rigtig godt. Nedenfor er der en uddybende beskrivelse af ovenstående. Sammen med alt andet materiale på dette websted bør det give en grundig indføring i mine tanker om helbredelse.

Hvis du mere er til videoer, så er jeg gået i gang med at lave en videoserie om det. Især vil jeg anbefale denne lille korte video om energi i kroppen.

 

Andre, som arbejder med Helbred dig selv teorier:

Lissa Rankin har forskningsmæssigt bevist, at det er muligt at helbrede sig selv i bogen “Din selvhelbredende krop”. Hun slår på tromme for, at vi ikke bare skal overlade vores helbred til behandlere, men istedet indse, at vores krop har en fantastisk selvhelbredende kraft. Dette har flere andre forskere underbygget i andre bøger.

Dr. Henry S. Lodge har beskrevet, hvorledes kroppen fornyer sig løbende.

I løbet af bare 3 måneder er alle celler i kroppen skiftet ud. Det betyder, at vi får en ny krop hver 3 måned. Det er også Dr. Henry S. Lodge, som beskriver, at vi derfor har mulighed for at fordoble kroppens ydeevne hver tredje måned.

Det at vi får en helt ny krop hver tredje måned er tankevækkende, da vi så egentlig ikke burde kunne ældes. Eller hvad med et ar, som så ville være væk efter 3 måneder. Men det er det nogle gange ikke.

Dette paradoks hænger hænger samme med, at vores krop ikke kun bliver fornyet ud fra vores DNA. Dr. Bruce Lipton har fundet ud af, at når en ny celle skabes lyttes der faktisk først til vores miljø og vores hjerne. Først derefter tages vores DNA i brug til at skabe den krop som vores hjerne forestiller sig.

Dvs. så længe hjernen forestiller sig, at der er et ar, så laver kroppen et ar.

Dette har fået Bruce Lipton til at foreslå, at vi arbejde med vores indre og ydre miljø for at helbrede os selv. Og dette gøres især i arbejdet med underbevidstheden. (læs hans bog “Intelligente Celler”, som er fantastisk)

Arbejdet med underbevidstheden klares bedst med hypnose, men der findes et væld af alternative måder at arbejde med sit indre og ydre miljø på.  De fleste metoder  indbefatter et dybt indblik i sin egen personlighed og et dybt arbejde med at udvikle sig selv. Som Kurt Lindekilde siger, så er selvhelbredelse lig med selvudvikling (citat fra Kurt Lindekildes bog: “Når du kan gøre dig selv syg kan du også gøre dig selv rask)

Jeg er meget fascineret af, at det er bevist, at vi med vores bevidsthed ikke kun kan ændre vores celler, men også vores DNA. (Se f.eks. Gregg Bradens bog: Det guddommelige matrix, s. 85)

Især er jeg fascineret af, at forskerne  har fundet ud af, at vi kan vælge at åbne for et DNA eller slukke for et DNA ved hjælp af meditation, kohærens og betingelsesløs kærlighed. I kroniske tilfælde (som med mig), må det betyder, at jeg kan slukke for det dårlige DNA, som jeg har fået fra min mor og samtidigt åbne tilsvarende raske DNA som jeg har fået fra min far.

Dette har i min verden nogle meget glade perspektiver.

Men det er også lig med en masse mentalt arbejde.

Se også mine side om, hvordan jeg ønsker at helbrede mig selv samt siderne om, hvilke metoder der kan bruges under menupunktet “Metoder”

Eksempler på helbredelser

Irma Lauridsen helbredte sig selv for en svulst i benet ved hjælp af visualisering. Se hendes bog: Tænk dig til det hele.

Annette Fredskov løb 366 marathon på 365 dage på trods af en dom om Scelerose. Hun siger, at hun bygger det på positive tanker.

Bay Brandon helbredte sig selv for en svulst i maven på størrelse med en fodbold på 6 uger ved hjælp af en selvudviklet metode (Læs lidt mere under “Metoder til selvudvikling“)

Inna Seegal helbredet sig selv fra et smertehelvede, der placerede hende i en kørestol som atteårig ved at lytte til, hvad sygdommen havde at fortælle hende og følge rådene. Hun har siden helbredt tusinder med metoden. Læs mere i bogen “Kroppens hemmelige sprog”

Andre generelle bøger til helbredelse af dig selv

En grundig bog som kan hjælpe dig hele vejen er Gill Edwards: Bevidst Medicin og kig evt. også på Lissa Rankins “Din selvhelbredende kraft”. En hurtig og letlæst bog er Cash Peters “tro flytter bjerge”, som på underholdende måde beskriver en stor del af det som jeg arbejder med. Især er det sidste kapitel en hurtig og god vejviser.

Se også min egen plan og teori for heldbredelse af min egen helbredelse eller min generelle plan som alle kan bruge. Kig også på mine sider her på bloggen, som indeholder meget godt f.eks. Metoder til selvhelbredelse, Metoder til selvudvikling, og måske Hvilke følelser sætter sig i kroppen

one responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*