Bruce Liptons teori

2

Hvis du får skabt overensstemmelse mellem din bevidstheds ønsker og din underbevidstheds programmer vil du være lykkelig hele tiden

Din underbevidsthedsprogrammer er lavet fra du var 0-7 år gammel og 70% vil være negativ. Dette kan være tanker, så som “Jeg er ikke noget værd” eller “Det kan jeg ikke” etc.

Disse programmer har du fået på et udviklingstrin, hvor du fuldstændigt har overtaget andres holdninger og normer uden at være bevidst eller kritisk om det. Denne tilstand kaldes Alpha og Theta tilstand, hvilket svarer til dyb søvn eller på grænsen mellem søvn og vågen tilstand.  Og denne tilstand befinder barnet sig i fra 0-7 år.

Det betyder også at du var total åben og tog alt ind uden kritik eller sortering. Du observerede dine forældres opførelse og programmerede det ind i din underbevidsthed, hvormed det blev til automatiserede tanker – og dermed en automatiseret opførelse.

Hvis disse automatiserede programmer skal ændres skal det gøres i samme tilstand. Dvs. i Alpha eller Theta tilstanden. Derfor kan ændringer kun ske via hypnose eller via affirmationer afspillet ved overgangen mellem søvn og vågen tilstand – Bedst når du falder i søvn.

Det er afgørende at du er helt overbevist om at det du ønsker bevist faktisk kan lade sig gøre. Især skal underbevidstheden være programmeret med de samme overbevisninger for at det virker.

Hvis underbevidstheden ikke er programmeret med de samme overbevisninger vil det være underbevidsthedens programmering som bliver udført og ikke dine bevidste ønsker. Det skyldes at vi 95% af tiden kører på autopilot og lader underbevidstheden styre. Dette er meget fornuftigt, da underbevistheden f.eks. styrer, hvordan vi går, snakker og kører bil etc.

Men her skal du være opmærksom på, at de programmer du har i din underbevisthed for ca. 70% af tiden er negativ. Du skal også huske, at det er programmer, du har lagt ind mellem du var 0-7 år, hvor det faktisk er dine forældres væremåde du har lagt ind – helt ukritisk. Og dine forældre gjorde det på præcis samme måde. De har overtaget deres forældres programmer, mens de var 0-7 år og det er deres forældres liv de lever – med mindre de har ændret på det.

En stor del af mig er således mine forældres opførelse, som er blevet til mine atuomatiskerede tanker. Automatiske tanker, som jeg bruger 95% af tiden. Bemærk at mine forældre opførelse bestod af mine bedsteforældres opførelse. Dvs. der er meget i sandt i begrebet “Familiearven”. Personligeheder arves videre ned.

Derfor skal man finde de personlige karakterer, som løber i familien. Men man behøver ikke gå tilbage og studere familiehistorien for at finde dem. For de findes i dig lige nu. Så det er  rigeligt at kigge på dig selv.

Derefter sammenligner du dem med de ønsker du har bevist. Og hvis disse ikke stemmer overens, så skal du have omprogrameret din underbevidsthed, således de passer med dine ønsker. Og det gøres med affirmationer eller hypnose.

 Forklaringen:

Grunden til at du skal ændre din underbevidsthed for at blive rask er, at det er underbevidsheden som styrer kroppen.

Bruce beviser klart, at generne ikke styrer kroppen. Generne er de tegninger eller opskrifter som kroppen bruger, når det skal lave nye celler eller proteiner eller andet.

Proteinerne i cellerne bevæger sig alt efter hvilket signal der kommer ind i cellen igennem membranen (via fosfor-lipiderne). De er disse signaler, der beslutter hvilken opskrift, der bruges eller hvordan proteinerne skal bevæge sig. Det betyder, at det er signalerne som bestemmer hvilke gener – dvs. Opskrifter – der bruges eller hvordan poteinerne bevæger sig.

Og signalerne kommer fra hjernen. Dvs. Underbevidstheden, som du bruger i 95% af tiden. Dvs. Alt det som dine forældre har programmeret ind i dig, er det du bliver til. Man kender flere tilfælde, hvor personer med flere personligheder skifter sydom fra personlighed til personlighed – også alvorlige sygdomme som sukkersyge eller hjertesygdomme som kan klinisk bevises og som kræver medicin. Sygdommen er fuldtændigt væk det øjeblik en ny person og sygdom tager over. Dvs. Det er hjernen som bestemmer det hele.

Dvs. Hvis du lader underbevidstheden styre er det dine forældres programering, som du ikke kender, fordi du var så lille, som bestemmer hvem du er. Hvis du får overensstemmelse mellem dine bevidste ønsker og din underbevidsthed er det dig som bestemmer.

Hvem kan helbredes 

99% af alle sygdomme kan kureres ifølge Bruces Lipton.

Den sidste 1% kan de genetiske sygdomme, som skaber en fejl i et protein.

Det er sådan en sygdom jeg har. Men Bruce Lipton har lavet forsøg med rotter med autosomale dominante genetiske sygdomme som min. Og pointen er, at de ikke er kommet til udtryk. Pointe er, at du sagtens kan have et sådant gen, som jeg har  – og samtidig leve som en fuld sund og rask person.

Mange mennesker lever med muterede gener uden overhovedet at mærke det.
Dette er noget Lilian Ousager, læge fra OUH, faktisk tidligere har skrevet til mig i en mail. Men dengang var jeg ikke bevidst om betydningen af det hun sagde. Hun skrev, at nogle levede med den genfejl jeg har uden at det gjorde nogen forskel, men hos andre havde det alvorlige konsekvenser.

Det jeg ikke forstod dengang var, at jeg også vil kunne leve med mit muterede gen – uden konsekvenser. Jeg behøver ikke havde det som jeg har det nu.

Dvs. at alle bør kunne helbredes – ifølge Bruce Liptons teori.
Og det gøres ved at arbejde med de “overbevisninger”, som er programmeret ind i undervistheden.

Hvordan

Jeg har lavet denne guide til hvordan man kan ændre sine overbevisninger:

Sådan finder du dine overbevisninger
Sådan formulerer du dine overbevisninger
Sådan ændrer du dine overbevisninger

Jeg har også skrevet en smule om “overbevisninger og sygdom” i et andet indlæg

2 responses

 1. Janne Werner siger:

  åh Lone dog !
  Dine ORD på disse sider, er dem jeg har brug for lige NU i mit liv !!!!!
  Det kan ej være tilfældigt ?

 2. Hej Janne. Hvor gør det mig glad at høre 🙂

  Jeg tror ikke på tilfældigheder. Ting sker af en årsag – Og årsagen er til ens eget bedste 🙂

  De rigtige ting dukker op, når vi er klar til at tage imod det – på det rigtige tidspunkt. Vores vigtigste opgave er at lytte og vælge om vi vil bruge det.

  Det samme gælder tilfældige møder 🙂 Der er en årsag til, at de sker. Nogle gange mødes vi bare for at lære en enkelt ting af modparten og nogle gange mødes vi for resten af livet.

  Det er det, der gør livet så dejligt spændende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*