Min egen teori og plan

1

Min grundlæggende teori

Når man vil helbrede sin krop er det ikke nok at kigge på enkelte ting alene.

Det er min holdning, at vi skal forbedre alle områder, som holder vores krop rask.
Dvs.

  1. Maden
  2. Motionen
  3. Mentalt
  4. Miljøet

Disse fire “M”´er fungerer i samspil med hinanden og kan ikke skilles ad.
Hvis vi ikke tager os af en af dele – vil det påvirke de andre dele.

Mine overvejelser over ovenstående områder har gjort, at jeg i min egen helbredelse har skabt følgende fokusområder:

Min plan:

Nedenfor har listet de fokusområder op, som jeg vil arbejde med:

1. Jeg anser mit arbejde med mine underbevidste overbevisninger, som afgørende for min mentale helbredelse. Hvis mine bevidste overbevisninger og mine underbevidste overbevisninger ikke er synkroniserede, vil det være underbevidsthedens automatiserede handlinger, som anvendes 90% af tiden.

Det er f.eks. ikke nok, at jeg bevidst ønsker mig rask, hvis underbevidstheden er programmeret til, at jeg er syg, da det vil være underbevidstheden som bestemmer, hvad jeg bliver. Bruce Liptons teorier er grundlaget for, at jeg er overbevist om at dette er vejen frem er.

De midler jeg bruger til at få det på plads er Psych-K, meditation, hypnose og affirmationer, som jeg selv laver. Som min Psych-K vejleder har jeg valgt Rie Freja Ørnemark som min personlige vejleder

2. Jeg ser det også for afgørende, at min krop har et godt indre og ydre miljø. Her arbejder jeg med alle aspekter af mig selv. Det er både psykisk, fysisk, maden, sociale realtioner, mine omgivelser og miljøet mv.

Hvis jeg ikke har det godt kan mine celler ikke åbne sig og helbrede sig selv – derfor gør jeg alt for at have det godt på alle områder. Her har jeg valgt at bygge min helbredelse på Barbara Wrens teorier samt bruge hende som personlig vejleder

3. Jeg har fået fokus på, at det er meget vigtigt at få mit kredsløb til at køre godt for at kunne udrense gamle giftstoffer, som har ophobet sig i kroppen. Jeg arbejder derfor med pulstræning/konditionstræning for at få trænet mit hjerte og lunge op til at kunne klare presset.

Samtidigt arbejder jeg med min fysioterapeut på at at få mine nerverbaner til at få kontakt til ekstra svage muskler. Dette gøres for at få skabt en bedre gang og dermed et bedre udgangspunkt for min konditionstræning. I øjeblikket forsøger vi os med El-træning

4. Slutteligt arbejder jeg på at åbne min fars raske gen, og lukke min mors syge gen, så jeg kan begynde at lave raske muskler. Jeg arbejder med forskellige metoder til at gøre det.

(Se baggrunden for at dette kan lade sig gøre i Hjernens skjulte kontakter af Rasmus Kragh Jakobsen i Illustreret Videnskab nr.9 2013, s. 50-55. Du kan finde mere på Hearthmath Institutes hjemmeside, eller følge forskerne Glen Rein, Rollin McCraty. Moshe Szyf, Michael Meaney, Patrick McGowan, Gustavo Turecki, Eric Nestler, Feng C. Zhou, som alle på en eller anden har bidraget med undersøgelserne bag ovennævnte. Bruce Lipton har også beskrevet dette)

 

one responses

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*