Holdning gør en forskel


Jeg oplever på min færd mod helbredelse flere og flere fremskridt. Dette er skønt fordi jeg så får mere mod på at fortsætte. F.eks. oplever jeg oftere og oftere at jeg kan mærke at jeg sætter af op ad vores små trappetrin. En følelse jeg slet ikke kendte for bare en måned siden.

I dette blogindlæg vil jeg fortælle om en tur til Moesgaards spritnye museum ved Århus.

Det er en arkitektonisk flot bygning med en lang og stejl kælkebakke på taget. Da vi ankom løb min mand og datter straks afsted til taget og spurgte i farten om jeg ventede nede og tog billeder.

image

Men jeg havde også lyst til at komme op på toppen af taget og gik efter. Det var en fantastisk flot tur med en flot udsigt 🙂

image

Bagefter talte jeg med min mand om turen. Han var meget positivt overrasket over, at jeg klarede den hårde tur – og bagefter gik 4 timer på museum. Det var for ham uventet.

Han fortalte, at han inde på museet flere gange havde stoppet sig selv i at sige, at nu skulle vi passe på antallet af trapper for, at min krop kunne holde til det. Vi har jo flere gange set at mine knæer er knækket sammen under mig,  når jeg har presset musklerne for meget. Men han valgte at sige ingenting, med det mål at signalere, at der ikke var et problem.

Og det er jo lige det jeg har brug for. At den jeg elsker, tror på mit projekt og at han er klar til at ændre holdning til hvad jeg kan efterhånden som det går fremad.

Det der bliver svært for ham at se er, hvornår han kan forvente, at se den gamle Lone og hvornår musklerne kan noget nyt. Men det vigtigste er at han er klar til det.

Personligt var jeg ekstrem glad for min følelse af at have lyst til at gå med op på taget og at jeg så gjorde det. I gamle dage ville jeg have været praktisk og tænkt at jeg ikke måtte bruge min energi på det, hvis jeg også skulle nyde museumet. Det var skønt denne gang bare at gøre det uden at tænke på konsekvenserne – og så havde det slet ikke en konsekvens!

Det var en god oplevelse og det lærte mig, hvor vigtig holdningen er både hos sig selv og andre, når man vil helbrede sig selv.

Interessant er det at jeg lige efter at have skrevet dette indlæg læste i Bruce Liptons bog Spontaneus Evolution at dem der helbredes mirakuløst oplever det efter et afgørende skift i holdning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*