Hvis du fryser kan du ikke bruge musklerne


Vintersæssonen til ridning er startet og i går var jeg kæk nok til ikke at tage handsker på. Dette resulterede i isnende kolde fingre, som jeg ikke kunne bruge til noget som helst.

Jeg talte med en af de andre om det og hun sagde at selvfølgelig kan man ikke bruge fingrene, når de fryser. Sådan har alle det.

Da var det, at det gik op for mig, at jeg altid har kaldt mig selv for en “frysefims”, og at dette er en uhensigtsmæssig overbevisning. Jeg altid fryser altid og går gladeligt går med vintertrøjer hele året. Men når jeg fryser kan jeg heller ikke bruge mine muskler.

Dermed er det at fryse også en del af, at jeg har svært ved at bruge mine muskler. Måske kan jeg hjælpe mine muskler lidt, hvis jeg holder op med at fryse.

Jeg har for et par år siden fjernet en overbevisning om, at jeg altid efter træning bliver “så træt” og har brug for at sove mindst en time. Jeg troede også dengang, at jeg altid ville have ondt flere dage efter træning. Men med hypnose lykkes det mig at fjerne denne overbevisning, således at jeg kunne komme hjem fra træning og – uden at sove – gå direkte videre med dagens dont. Det mest fantastiske var, at jeg kom hjem med energi og slet ikke følte mig mentalt træt som tidligere. Jeg kan stadigvæk mærke det i musklerne, men det at komme hjem fra træning og så ikke have ødelagt resten af dagen var en kæmpesucces.

Dengang ændrede jeg en overbevisning, som jeg var helt overbevist om lå i kroppens fysik og derfor var uundgåelig – men det viste sig, at det bare var rent mentalt. Jeg fik en meget bedre hverdag ud af, at arbejde med det.

Det må jeg også kunne gøre med overbevisningen om, at jeg er en frysefims. Hvis jeg kan blive overbevist om, at jeg har let ved at holde varmen – også om vinteren – så vil jeg også få lettere ved at bruge mine muskler. Og det vil i sig selv være en succes. Derfor er det noget jeg vil tage fat på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*