Hvor meget maden betyder i praksis


Jeg har i min færd mod at helbrede mig selv valgt at arbejde seriøst med maden. Det betyder, at jeg i øjeblikket er på en meget blid kost uden salt, sukker, olier/fedt, kød og mælkeprodukter. Men jeg er ikke fanatisk, så hen over julen har jeg valgt at droppe alle madplaner og spise de samme som alle andre. Det har betydet i hvert fald fire dage med fløde, kød og masser af chokolader og kager.

Skøn mad, men forskellen var klar.

Efter hvert måltid var jeg ekstraordinært træt. Noget jeg ikke har været længe på den blide kost.

Mest interessant var det, at min muskler også blev svagere. De fine fremskridt jeg har skrevet om på mine lave trapper var helt væk, da jeg kom hjem første juledag. Jeg slæbte mig op ad trapperne og måtte støtte mig til væggen. Noget jeg ikke har gjort meget længe. Det var som om, at den gamle manglende kontakt til musklerne var tilbage igen.

Det var helt utroligt at forskellen var så klar.

Jeg startede derfor anden juledag med at kaste mig over raw food opskrifter og lave en ny blid madplan.

Det kan ikke passe, at jeg ikke kan finde nogle gode opskrifter som smager godt – uden ovennævnte ingredienser. Så nu bruger jeg juleferien på at teste en masse af i håb om, at jeg når arbejdsugen starter igen har en spændende madplan til en uge, som ikke er alt for omstændigt 🙂

 

 

Category: Maden

TAG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*