Hvorfor går det hurtigt fremad?


Jeg har arbejdet med at helbrede mig selv for en muskelsygdom siden 2011, men især det sidste halve år er det gået megahurtigt fremad.

Jeg har lavet en lille oversigt over, hvad det er jeg har gjort på det seneste, som måske har været med til at gøre det bedre:

 1. Inden for den sidste uge gik det op for mig, at jeg sagtens kan blive 30% eller mere stærkere på én gang – uden træning. Det skyldes, at jeg har alt, hvad der er brug for i mine muskler. De skal bare omrokeres. Det kan man sagtens gøre med det samme.
  Pointen er, at jeg ikke behøver at træne for at blive 30% (eller mere) bedre.
  Det kan ske sådan “lige nu” – uden træning. Måske er det årsagen til de store spring i præsentationer?
 2. Jeg er meget taknemmelig og takker hver aften for alt det gode
 3. Jeg er lykkelig præcis som det er jeg. Jeg har det vidunderligt.
  Skønt hjem, arbejde, mand, barn, familie, træning osv. Alt er fantastisk. Jeg er lykkelig.
 4. Jeg fandt for et par uger siden ud af, hvem jeg er. Jeg har i denne periode fundet ud af at min sygdom er der for, at jeg skal lære at blive mig selv. Det har bare været svært at finde ud af, hvad det var. Det jeg fant var at ”mig selv” er min ”Indre styrke”. Den styrke som som jeg f.eks. viser, når jeg arbejder på at blive rask. Jeg er meget stærk indvendigt – og det er det, som udgør mig. Det er mig ”selv”
 5. Jeg véd at det kan lade sig gøre at blive rask. Forskningsartikler har fortalt, at man kan bruge et andet gen. Jeg er overbevist om, at jeg ikke har kunnet lave alle disse flotte præsentationer, hvis ikke jeg allerede er gået i gang med at bruge min fars raske gen istedet for min mors syge.
  F.eks. ved første svømmetur for ca. 4 mdr. siden sad jeg og rystede af overbelastning og udmattelse efter 4 baner. I slutningen af august sprang jeg direkte til at tage 28 baner – uden konsekvenser hverken på stedet eller dagen efter. Dette er i min verden et mirakel.
 6. Jeg har en aftale med min krop om, at jeg lytter til den og dens råd. Dette gennemfører jeg også i praksis.
  F.eks. har jeg fået at vide, at nu skal jeg slappe af og nyde det. Så det har jeg gjort
 7. Jeg er blevet mere spirituel. Jeg lytter til tegn og undere – og mit højere selv. Jeg véd, at mine spirituelle oplevelser er lige så virkelige, som den materielle verden.
 8. Jeg har ændret min diæt. For nylig fik jeg en Hairscan, der viste, at jeg manglede Selen. Det har jeg taget i næste 14 dage sammen med zink nu. Det kan være årsagen til fremgangen.
 9. Jeg er kommet i kontakt med naturens rytmer. Dette har været en ny og vigtig del i denne periode. Jeg har forstået, at måne trækker i os mennesker, da vi er 70-80% vand – ligesom månen trækker i tidevandet. Dette påvirker os mennesker og det kan bruges positivt i hverdagen. Tilsvarende med andre planeter. Dette er jeg ved at lære om.
 10. Jeg er begyndt at spise mindfuld efter principperne i bogen “Alkalinekuren”
 11. Jeg har ændret holdning til at være syg/rask. Det store skift skete i overbevisningen om, at jeg kunne helbrede mig selv. Jeg gik fra , at det var pinligt at sige højt at jeg er sikker på, at jeg kan blive rask i 2011 til nu i 2015 at være stolt af min færd mod helbredelse.

Som det ses er det stadigvæk meget mentalt, at jeg har arbejdet. Det er kommet til udtryk fysisk, hvilket jeg har skrevet en del om på bloggen. Men bagved denne fysiske udfoldelse er der et kæmpe mentalt arbejde, som jeg altid vil udføre sideløbende.

Oversigten viser ikke alt, hvad jeg har lavet hen over årene fra 2011, da det også vil omfatte:

 • Hypnose
 • Et dybt arbejde med underbevidste overbevisninger
 • Træning, træning og træning (Trampolin, varmtvandstræning, ridning, gang, svømning)
 • Meditaiton
 • Drømmetydning
 • Læsning af et utal af forskellige bøger om helbredelse
 • Deltagelse i workshops og konferencer
 • Kontakt til et utal af rådgivere og behandlingere
 • Fjernelse af amalgram i tænderne
 • evt. (alt det jeg ikke husker lige nu)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*