Korridoren


Barbara Wren beskriver hvorledes, det at blive syg, er det samme som at gå ned af en lang korridor, som bliver smallerer og smallere. Efterhånden som man får sygdomme, der bliver undertrykt med medicin, istedet for at kroppen selv får lov til at helbrede sygdommen, så vil de sygdomme man møder i korridoren blive værre og værre. På et tidspunkt er kroppen så overbelastet af alle disse sygdomme, som gemmer sig uhelbredte, at den ikke har mere energi til at helbrede sig selv. Vi opfatter det som om, at vi har det bedre, da forkølelser og influensaer udebliver, men det er i stedet et tegn på at kroppen er stoppet med at helbrede sig selv.

Når det lykkes at vende processen vil man nogle gange støde på de samme sygdomme igen, men i omvendt rækkefølge. Det svarer til at vende om og gå tilbage ud af korridoren. Derfor er det vigtigt at notere, hvilke sygdomme man har haft i sit liv kronologisk, for så vil man kunne se, når det begynder at vende og kroppen har fundet overskud til helbredelse.

Man får det til at vende ved at give kroppen ekstra energi til at bearbejde sygdommene. Den ekstra  energi findes ved at fjerne andre belastninger, som kroppen bruger energi på at bearbejde. Det er f.eks. Madvarer
så som mælkeprodukter, kød, alkohol og koffein. Derefter vil man supplere med f.eks hørfrøolie, vitaminer og andre hjælpemetoder til afgiftning.

I starten vil skiftet foregå langsomt, og man skal være meget forsigtig, men efterhånden vil bøtten blive vendt og kroppen får energi til at helbrede sig selv. Dette mærkes i første omgang ved at varmen kommer tilbage i kroppen og forkølelser mv. Begynder at dukke op igen. Dette er gode tegn!

Personligt tror jeg, at det lige har vendt for mig. Jeg har på det sidste oplevet mere varme i kroppen, næsen har løbet i nogle uger og nu ser det ud til, at jeg er blevet forkølet. I sommers oplevede jeg, at  den sygdom jeg havde undertrykt sidst – eksem på foden – også var den første min krop helbredte, da den fik energi til det. Nu er jeg på et niveau, hvor kroppen har energi til at helbrede mig med forkølelese. Det er gode tegn, da det er er sygdommene som virkeligt renser ud og helbreder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*