Hjælpemetoder til afgiftning


Jeg bruger Barbara Wrens teorier som basis for min fysiske afgiftning af kroppen i min færd mod helbredelse.

Hun arbejder meget med, at jeg skal spise minimalt belastende mad, således at kroppen får energi i overskud til at afgifte alt det gift der er ophobet i kroppen.

Når dette sker kan det mærkes i kroppen, f.eks. som smerter i halsen, ved sved eller lugtende urin.
Allerbedst er det, hvis kroppen bliver syg med feber, da det er feberen, som virkeligt afrenser kroppen.

Jeg er endnu ikke nået til den sidste del af processen, men jeg bemærker bestemt, at kroppen er i fuld gang med at afgifte i form af smerter i halsen eller på urinens lugt.

Barbara sige, at hvis disse symptoner dukker op er det fordi, at den gift, der er blevet frigivet et sted, stagnerer og bliver ikke udskilt fra kroppen.

Dermed risikerer man at affaldsstofferne sætter sig fast et andet sted og skal derfor hjælpe afgifningen på vej ved at få sat gang i blodcirkulationen. Hun kommer med flere forslag:

1. Huden er kroppens største organ til afgiftning. Man kan hjælpe afgiftningen på vej ved at børste kroppen med en hård børste en gang om dagen. Dermed fjerne man det øverste hudlag og stimulerer blodcirkulationen, hvilket giver en bedre afgiftning, da giften lettere kan komme ud

2. Blodcirkulationen skal sættes i gang, hvilket gøres med kolde og varme bade. Du må ikke chokere kroppen, så vælg det kun så koldt eller varmt vand, som du synes er OK. Gør det tre gange i træk og slut altid af med et koldt bad.

Når du bruger det varme vand fortæller du kroppen at den har varmen og varmen (=blodet) trækker ud til fingre og tæer.
Når du bruger det kolde vand fortæller du kroppen, at den har svært ved at holde varmen. Kroppen går derfor i gang med at beskytte de vigtige organer i torsoen og trækker varmen (=blodet) væk fra fingre, tæer, arme og ben.
Når du gør dette gentagne gange sætter du gang i blodcirkulationen og dermed også i transporten af affaldsstofferne ud af kroppen.

Lymfen har ikke en pumpe til at pumpe lymfen rundt i kroppen, ligesom blodet har hjertet til at pumpe blodet rundt. Men lymfen er også en vigtig del af transporten af affaldsstoffer ud af kroppen. Når du laver ovennævnte manøvre med de kolde og varme bade følger lymfen med blodet rundt i kroppen.

Dermed hjælper du kroppen med at fjerne alt det affald, som frigives fra f.eks. cellerne både via lymfen og blodet. Da der også kommer cirkulation i lymfen vil den stagnation, der kan mærkes f.eks. i halsen forsvinde.

3. Varme karbade benytter sig også af huden, som kroppens største afgiftningsorgan. Ved børstning som under punkt 1, fjernes det øverste lag af hudceller, så giften lettere kan komme ud. Ved de varme karbade bruges huden også som afgiftningsorgan, men i dette tilfælde er det i form af sved.

Når du i længere tid ligger i et varmt karbad vil hudens porrer åbne sig og du vil begynde at svede giften ud af kroppen. Mange virkeligt syge har ikke energi til at svede, hvorfor det er en stor succes første gang det lykkes.

4. Det er også muligt at trække giften ud af kroppen. Det gøres enten med omslag med ricinus olie eller ved karbade med store mængder Epson salt, som simpelthen trækker affaldsstofferne ud og derigennem letter kroppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*