Ny stil på denne blog


Min heldbredelsesproces offentliggøres nu på bloggen

Jeg har nu siden sommeren 2011 kendt til muligheden for at blive rask. Og siden april 2012 har jeg arbejdet aktivt på at blive rask. Alle siderne øverst på denne blog er en samling af noget af den viden jeg har arbejdet med.

Men indtil nu har bloggen kun været til indsigter. Idag – efter en fantastisk weekenden hvor jeg var til det mest vidunderlige seminar med Bruce Lipton har jeg besluttet mig for, at bloggen skal være min dagbog for de fremskridt jeg gør mod at blive rask.

Som I kan se på siden om hvad der er min egen teori og plan for min egen heldbredelsen er jeg allerede nået et lille stykke vej. Men herfra vil jeg beskrive forløbet fremad via blogindlæg – og ikke via sider.

Den kommende indsats mod heldbredelse

Det kommende arbejde mod heldbredelse vil fokuserer på “Overbevisninger” – ifølge Bruce Liptons teorier. Her vil jeg sandsynligvis finde en Psyck-K behandler, da de skulle være fantastiske til det.

Derudover fastholder jeg min omlægning af kosten og jeg fortsætter med afgiftningsprocessen ifølge Barbare Wrens teorier. Jeg er på vej til at få testet hele kroppen hos Knut Flytie og glæder mig til at se, hvad han finder ud af. Jeg forventer, at jeg skal have skiftet alle mine amalgramfyldninger – men hvad har han mon ellers af råd til mig?

Derudover fortsætter jeg naturligvis som jeg plejer med meditation, hypnose og træning (Ridning og svømning). I øjeblikket forsøger jeg at udvide træningen ved at lave flere og flere mindre ting imellem træningerne. Det er meget nyt, at min krop kan det, så det er jeg meget stolt af.

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*