Nye tanker om helbredelse


Indledning

Jeg har siden efteråret 2016 arbejdet med 3 forskellige nye tilgangsvinkler til helbredelse.
Jeg vil her lave en lille oversigt.

1. Helbredelse med kalium?

Jeg læste i efteråret 2016 mange artikler om den sidste nye forskning indenform min sygdom (CNM).

Det gav en masse spændende informationer, som jeg skal arbejde med. En af dem, som jeg tog fat på var kalium.

Dengang startede jeg med at tage Kalium ud fra en artikel, der beskrev en sygdom, som var meget beslægtet med min var blevet helbredt af det.

Desværre stoppede jeg efter 2 måneder, pga. smerter i hjerte og nyrer (hvilket jeg var blevet advaret imod ved overdosering af Kalium)

Så jeg fandt ikke helbredelse ad den vej.

2. Helbredelse med arginintilskud?

Min næste test var i forhold mine tanker omkring gen-fejlen. Min tanke var, at gen-fejlen måske var opstået pga. mangel på aminosyren Arginin i kroppen hos en af mine forfædre. Det er ikke usandsynligt at nogle af dem i perioder har været underernæret, hvorfor de ikke har fået en korrekt mad. Det tyder også den lave vækst på.

Min tanke var derfor, at hvis jeg begyndte at tage arginin, så kunne jeg signalere til kroppen at de godt kan begynde at lave muskler ud fra den korrekte gen-opskrift (som jeg har arvet fra min far). Da jeg købte arginin stødte jeg på en kraftig anbefaling af Alfa-lipon, hvilke røg med i min test, da passede rigtig godt på min situation.

Nu har jeg tage det siden uge 6 og er vældig tilfreds. Jeg har besluttet, at jeg vil tage det i mindst 6 måneder, da det er den tid, som det tager kroppen at udskifte alle muskelcellerne.

Efter de første par måneder kører det rigtig godt. Jeg har i samme periode haft ekstra arbejdsopgaver og jeg har udvidet min træning. Det ser ud til at gå rigtig godt, hvilket jeg bl.a. tillægger mit nuværende vitamintilskud.

3. Helbredelse ved at styrke mitokondrierne

En veninde, som er læge, henviste mig til en video, der fortæller om, hvordan man får gang i cellernes energifabrikker (Mitokondrierne).

Da jeg har masser af glukose i cellerne, som ikke bliver brugt af mitokondrierne var den meget interessant. For jeg ønsker jo lige netop at få gang i mine mitokondrier.

Jeg fandt ved at se videoen ud af, at jeg er på rette vej. Mange af de vitamintilskud jeg tager er de samme som forskeren i videoen anbefaler.

Men jeg mangler noget i forhold til fedtsyrer og aminosyrer.

Mine kosttilskud

Mine faste tilskud:
– Vitaminkompleks (Maximum)
– Magnesium Citrat (2 om morgenen og igen om aftenen)
– Fiske olie (Blue Eyes Royale – 2 pr. dag)

Mine mindre faste tilskud:
– B-vitamin komplex
– D-vitamin
– Arginin
– Alfa Lipon

Videoen anbefaler fiskeolie og D-vitaminer for resten af livet. Derudover er B-vitaminkomplekset på deres liste. Der mangler dog nogle, hvoraf jeg har valgt disse:

Mine nye tilskud
–  BCCA (3 strengede aminosyrer. Gør musklerne stærkere)
– HMB (Styrke væksten af muskler)
– Kreatinin (iflg. Forskningen kan min sygdom, CNM, afhjælpes af et kraftigt tilskud), så de skal prøves)
– L-Glutamin

Som altid vil jeg indføre de nye tilskud langsomt og måske en eller to ad gangen. Det er godt at få en fornemmelse af, hvad min krop har det godt med og hvad den ikke har det godt med.

Vejen fremad mod helbredelse

Som I kan se har jeg droppet den ene test, mens jeg bygger videre på den anden. Jeg tror dog på, at arbejdet med mitokondrierne (energifabrikkerne) kan være en god vej fremad mod min helbredelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*