Om at danse med universet


I min færd mod helbredelse er jeg stødt på tekster om at man skal lære at danse med universet.

Ifølge kinesisk medicin vil universet nemlig påvirke vores krop.

Det sker på samme måde som månen skaber højvande og lavvande.
Da vores krop består af 70-80% vand, vil månen påvirke vores krop på samme måde, som når den trækker i vandet ved flod og ebbe.

Ifølge den kinesiske medicin vil kroppen bygge energi op mellem nymåne og fuldmåne. Efter fuldmånen vil kroppen afgiftes indtil næste nymåne. Det samme gælder jævndøgn, hvor dagene skifter mellem at have flest lyse eller mørke timer. Vinteren er til afgiftning og afslapning, mens sommeren er fyldt med energi.

Derfor bør vi lære at lytte til vores krop og danse med årets gang og månen. Når månen afgifter op til nymånen skal vi tage det roligt og belaste den så lidt som muligt, mens at vi kan være langt mere aktive, når den bygger energi op.

For nogle dage siden, fredag den 20. marts 2015 var vi i den helt specielle situation, at nymånen faldt sammen med en solformørkelse og jævndøgnet. Det betød at sol og månen stod på linie og dermed trak ekstra hårdt og skabte ekstra højvande rundt om på kloden. Dette vil naturligvis kunne påvirke os og jeg mærkede det som ekstra træthed.

Ifølge det jeg har læst får mange influensa omkring jævndøgnet pga. den stor afgiftning og derfor tænkte jeg, at sammenfaldet af de tre måtte give ekstra påvirkning. Det har jeg ikke kunnet læse om nogle steder, men jeg har kunnet mærke det.

Det er faktisk gode tegn for det er første gang i mange år, at jeg ser ud til at blive forkølet, hvilket er tegn på afgiftning. Og det skal der til for at jeg kan blive helbredt. Men interessant er det også, at jeg kan mærke trætheden fra afgiftningen. Noget specielt for mig er, at jeg kan lugte det på urinen. Det lugter som pencilin.

Det er derfor i disse dage, at jeg virkeligt forstår, hvad det betyder at danse med universet. Når jeg slapper af og giver min krop fred og ro får den det skønt igen, men hvis jeg tvinger den i gang får den det værre. Ved at kigge på månen kunne jeg have forudset dette og have taget mig et par fridage, men nu bliver det lidt ad hoc.

Men ih, hvor jeg glæder mig til den kommende periode, hvor der vil blive bygget energi op. Når det kan gå fremad fysisk under en afgiftningsperiode med ro og fred, hvor godt kan det så ikke går i en periode, hvor der bygges energi op?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*