Om


Jeg tror på mennesker 🙂

Jeg tror pĂĄ mennesker.
Fordi vi kan meget mere end vi selv tror.

Jeg mener, at vi kan helbrede os selv fra mange slags sygdomme.
Det kræver viljestyrke hos den enkelte. Men det kan lade sig gøre.
Dette underbygges af forskningen.

Dette websted er resultatet af mange års læsning af teorier om selvhelbredelelse og afprøvningen af dette.

Jeg nyder at bruge min tid på det og det glæder mig, når jeg kan inspirere andre.

De teorier jeg arbejder med kan bruges til ALLE slags sygdomme, men blogindlæggene her beskriver mit forløb med selvhelbredelse. Jeg kan nemlig ikke beskrive andre forløb af hensyn til den private sfære. Jeg håber dog, at du alligevel kan bruge erfaringerne.

I håb om, at du vil finde glæde i disse sider.

God fornøjelse 🙂

Lone Guldbrandt


Husk: Jeg er ikke læge.

Jeg læser bare de artikler jeg finder relevante for at forstå min og andres sygdomme. Indholdet på denne blog er derfor alene min forståelse og holdning. Det betyder ikke, at en læge vil forstå det samme eller konkludere det samme ud fra artiklerne.

Det er derfor pĂĄ eget ansvar, hvis du bruger indholdet pĂĄ denne blog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*