Sådan støtter du under udrensning


Tanken bag denne heldbred dig selv blog er at kroppen er den bedste til at helbrede sig selv. Syge mennesker har på et tidspunkt haft for lidt energi til at kroppen har kunne helbrede de opståede sygdomme, hvorfor de er blevet og har sat sig fast. Hos kroniske syge har kroppen ofte lukket helt ned.

Hvis man vil helbrede sig selv skal man give kroppen et energioverskud, så den kan gå i gang med at udrense og dermed helbrede sig selv. Det gøres på mange forskellige måder, f.eks. gennem maden, træningen, arbejdet med overbevisninger osv.

Noget der ofte glemmes i denne proces, er, at det nytter ikke, at gøre alle disse ting for kroppen, hvis kroppen ikke er i stand til at udskille giften. Det man risikerer at udrensningsskanalerne ikke kører godt, er at giften frigives et sted og så sætter sig fast et andet sted.

Derfor skal man huske at kigge på udrensningssvejen.  Den går fra cellen, hvor giften frigives til lymfen, blodet og leveren. Derfra går den videre til galdeblæren og ud i tarmsystemet, hvor giften endeligt udskilles fra kroppen.

Hvis bare et af disse systemer ikke fungerer godt vil giften blive hængende og man får et nyt problem:

  • Hvis f.eks. du afgifter for meget og lymfesystemet har det svært, vil du typisk få ondt i halsområdet. I det tilfælde skal du skære ned på alle de gode ting du gør til, du når et niveau der er godt.
  • Hvis der er problemer med blodet og leveren, vil blodet klumpe og du vil typisk få hæmorider eller lign.  Så skal du især fjerne al belastende mad, som f.eks. olier, rødt kød, mælkeprodukter, gluten mv.
  • Hvis du har problemer med tarmen som f.eks. smerter og ujævn afføring skal du have fjernet alt gluten i maden, da gluten får afføringen til at klumpe sig sammen. I forhold til tarmene er hydreringen også ekstrem vigtig. Får du for meget eller lidt vand? Det skal være ca. 2-2,5 liter om dagen.

Afgiftningens transportveje er således ekstrem vigtige. Ud over den her nævnte er huden kroppens største afgiftningskanal. Det er derfor vigtigt at svede.

Der er også meget få som ved at åndedrættet er en stor afgiftningskanal.

Så tag et tjek af dine udrensningsskanaler,  hvis du er gået i gang med at helbrede dig selv.

Det findes der også hjælpeteknikker til så som børstning til at åbne porrerne i huden, skiftevis kolde og varme bade til sætte bevægelse i lymfen, eller ricinus-omslag til f.eks. at trække gift ud af leveren.

Det er en stor fordel, hvis du kan få udrensningsskanalerne  til at køre godt. God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*