Status på afgiftningen – første del


Nu er de første tre måneder gået med afgiftningen af kroppen. Jeg har været uden salt, fedt/olie, gluten, mælkeprodukter, kød (undt. fisk), nødder/frø osv. i nu tre måneder og nu har jeg en hel kogebog med opskrifter uden salt, som smager godt.
Det mest interessante er, at mine smagsløg har ændret sig og nu smager min mad meget bedre. Jeg har også fået mere energi.

Det var på tide med en opdate med Barbara Wren, der blev til en rigtig god samtale.

Jeg må nu i den kommende tid gerne få en lille smule rugmel, en lille smule nødder og jeg må godt få en lille smule upasteuriseret ost.

Fokus i den kommende periode er at få en masse omega3 og intet omega6. Det betyder f.eks. at jeg må gerne spise valnødder, men ikke pekanødder. Bananer dur heller ikke, da de giver slim i cellerne, mens avocado og æg er super fine.

Alt sammen noget, der hjælper i madlavningen. Så i min verden er jeg gået fra en meget hård periode, hvor alt skulle læres på ny – til at jeg nu kan genindføre en smule.

Derudover skal min krop i gang med at spise olie igen, hvilket gøres med en helt speciel oliepille.

Status var at min krop følger godt med. Den afgifter hurtigt, hvilket mærkes når lymfen i halsen gør ondt.
Det er min opgave at fjerne det, som skaber smerten, når den kommer.

Jeg er derfor næsten helt stoppet med juicerne, som jeg ellers elsker højt. Nogle gange tester jeg om kroppen kan være med igen med et enkelt glas – og så nyder jeg det 🙂

Til gengæld har jeg genindført de varm/kolde bade samt børstningen.
Jeg venter stadigvæk på at få mit badekar og vandrensningsanlæg installeret. Men det vigtigste er, at det er på vej.

Og så er jeg gået i gang med at få skiftet alle mine kviksølvfyldninger i tænderne. De er kilde til meget forgiftning af kroppen, så det skal nok blive godt.

Jeg er i gang med at læse Barbaras anden bog på engelsk. Her fortæller hun om, hvordan det er vigtigt, at man svinger energien i naturen og lægger mærke til, hvordan kroppen reagerer i forhold til forskellige situationer og mad. Det har været mere indsigtsfuld læsning end forventet og det er noget jeg vil arbejde videre med.

De første tre måneder, som netop er overstået vil jeg kalde for omstillings-perioden.
Disse kommende tre måneder vil jeg kalde for en omega3-perioden.

En periode jeg glæder mig meget til 🙂

 

 

Category: Maden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*